Otthoni fogfehérítés

Ez a módszer olcsóbb, mintha rendelőben csináltatnánk és kevesebb az esélye a fogérzékenység kialakulásának, mivel lassabb, fokozatosabb kezelésről van szó. Ennek megfelelően viszont nagyobb odafigyeléssel és kényelmetlenséggel járhat.
Otthoni fogfehérítés

Hogyan zajlik az otthoni fogfehérítés?

Az otthoni fogfehérítés a fogorvosi rendelőben kezdődik.

Fontos, hogy részt vegyen egy előkészítő, felvilágosító kezelésen, a fogfehérítés így lesz biztonságos. Otthoni fogfehérítő csak egészséges íny esetén alkalmazható, ezért minden alkalommal fogkőeltávolítással kezdődik. A fogorvosi utasítások betartása nagyon fontos a kezelés sikerének érdekében.

A páciens saját maga osztja be az időt, amit fogfehérítésre fordít.

A fehérítő gélt egy speciális sínbe kell tölteni, és igénytől függően szabályozhatja, hogy mennyire szeretné a fogait kifehéríteni. A fogfehérítés ajánlott időtartama 3-7 nap. A fehérítő sínt éjszaka kell használni alvás közben, így nem zavarja a napi rutinját. Reggel fogmosással mind a fogait, mind a fogfehérítő sínt tisztítani kell.

Fogfehérítés után legalább 3 napig ne fogyasszon fogat színező ételeket.

A fogak a fehérítés utáni 3-4 napon könnyen visszaszíneződnek. Kerülendő a kávé, vörösbor, kóla, dohánytermékek. Az otthoni fogfehérítés mind árát tekintve, mind a fogak kímélése szempontjából kedvezőbb.

Jó, ha tudja:

Az otthoni fogfehérítő rendszert csak egyszer kell kifizetni, utána otthonában tudja személyes igényeinek megfelelően alkalmazni. A fogfehérítő sínek évekig használhatóak. A rendszeres fogorvosi kontroll azonban elengedhetetlen.

Kapcsolódó áraink

  • Otthoni fogfehérítés
    55.000 Ft

További Fogászati kezelések

Ingyenes konzultáció

Teljeskörű állapotfelmérést végzünk. Igény esetén árajánlatot is készítünk 10.000 Ft ellenében, ami az első kezelés árából levonására kerül.