Fogászati kezelések

Rendelőnkben teljes körű fogászati ellátást biztosítunk felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Ismerje meg az általunk kínált kezelési lehetőségeket!
Dentálhigiénia kezelések

Dentálhigiénia kezelések

Dentálhigiéniai kezelések az esztétikus fogakért: fogkő eltávolítás, fogfehérítés. Ismerje meg kezeléseinket budapesti rendelőnkben!

Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

A konzerváló fogászat az egyik legfontosabb terület, ugyanis ide tartozik minden olyan kezelés, amely a fogak egészségének megőrzésére és fenntartására irányul.

Parodontológia

Parodontológia

A rendszertelen és helytelen fogtisztítás rossz szájhigiéniáról tanúskodik, ami előbb-utóbb könnyen fogszuvasodáshoz, illetve fogágybetegség kialakulásához vezethet. Kezelés nélkül ez az elváltozás hosszú távon a fog elvesztésével járhat.

Fogszabályozás

Fogszabályozás

A fogszabályozás során a páciens olyan fogászati kezelésben részesül, amely nem csak sorba rendezi a fogait, hanem az ideális harapás beállításában is segít. A megfelelően formázott fogsorral biztosabban haraphatunk.

Fogvédők

Fogvédők

Éjszakai harapásemelő, sport fogvédő. Az egyedi harapásemelőt általában a felső fogsorra készítjük, az éjszakai csikorgatás ellen. A harapásemelőt fogtechnikus készíti el fogorvosi lenyomat alapján.

Fogpótlások

Fogpótlások

A fogak elvesztésének többféle oka lehet, legtöbbször azonban az öregedés, genetikai adottságaink és a hiányos fogápolás során fellépő fogszuvasodás okoz foghiányt. A fogpótlás a fogmegtartó kezelések után következő lépcsőfok.

Panoráma röntgen

Panoráma röntgen

A fogröntgen, illetve a panoráma röntgen a többi fogászati kezeléshez képest viszonylag ritkán kerül szóba. Azonban ez az eljárás alapvető fontosságú számos komoly fogászati beavatkozás megtervezésénél.

Ingyenes konzultáció

Teljeskörű állapotfelmérést végzünk. Igény esetén árajánlatot is készítünk 10.000 Ft ellenében, ami az első kezelés árából levonására kerül.