Láthatatlan fogszabályzó

A láthatatlan fogszabályzó egy kényelmes és diszkrét módszer, amely lehetővé teszi a fogak helyzetének finom és progresszív korrekcióját anélkül, hogy mások észrevennék.
Láthatatlan fogszabályzó

Hogyan működik?

A láthatatlan fogszabályzó egy sor átlátszó, egyedi készült műanyag sínt foglal magában, amelyet speciálisan a fogaihoz igazítanak. Az egyedi sínek fokozatosan helyezik a fogakat a kívánt pozícióba, és így javítják az esztétikát és az állcsontok összhangját.

A folyamat kezdetén a fogorvos részletesen megvizsgálja a fogazatot és elkészíti a szükséges lenyomatokat, röntgenfelvételeket. Ezután a digitális technológia segítségével tervezett síneket gyártanak, amelyek mindegyike a kívánt helyzetbe mozgatja a fogakat.

Miért válaszd a láthatatlan fogszabályzót?

  • Esztétikai előny: A láthatatlan fogszabályzó átlátszó műanyagból készül, így alig látható. Ezért magabiztosan mosolyoghatsz anélkül, hogy aggódnál a fogszabályzó láthatósága miatt.
  • Kényelem: A sínek simák és kényelmesek, nincsenek olyan fémrészek, amelyek irritálhatják a száj nyálkahártyáját. Rendkívül könnyű eltávolítani és tisztítani őket.
  • Rugalmasság: A láthatatlan fogszabályzó kivehető, ami lehetővé teszi, hogy étkezések és a fogak tisztítása során kényelmesen viseld. Azonban ahhoz, hogy a tervezett eredményeket elérje, javasoljuk, hogy a síneket naponta legalább 20-22 órán át viseld.
  • Hatékonyság: A láthatatlan fogszabályzó készülék hatékonyan korrigálja a fogakat. A kezelés időtartama általában hasonló a hagyományos fogszabályzókhoz képest, de az időtartam az egyedi helyzettől és a fogazati problémádtól függ.

Kapcsolódó áraink

  • Láthatatlan fogszabályzó
    350.000 Ft - tól

Ingyenes konzultáció

Teljeskörű állapotfelmérést végzünk. Igény esetén árajánlatot is készítünk 10.000 Ft ellenében, ami az első kezelés árából levonására kerül.