Szabadnapot, időt nem nézve fogadta a fogorvos Szögeczki Ági kisfiát /Fotó: Isza Ferenc
Rendkívüli dolog történt Szögeczki Ágival: az egykori valóságshow-szereplő megindító történetről számolt be a közösségi oldalán.

Szörnyű éjszakán van túl Szögeczki Ági. Az egykori valóságshow-szereplő egy hosszú poszttal jelentkezett az Instagram-oldalán, ebből pedig kiderült: kisfiának, Patricknak a betömött tejfoga olyannyira begyulladt, hogy egész éjjel nem aludtak. Bár a kisfiú egyébként nagyon jól kezeli mindig a fájdalmat, ez a fogfájás azonban nagyon megviselte őt.
“Megszakadt érte a szívem annyira sajnáltam, mert sírt a fájdalomtól. Én egész éjszaka gyermekorvosi fogászat ügyelet után próbáltam kutatni, de konkrét gyerkőc ügyeletet nem találtam.

 Több ismerőst és fogászatot hívtam, hogy hétvégén, vasárnap reggel, hová is vigyem a síró Kisfiamat. Döbbenten álltam a harmadik hívás után, mert bár udvariasan és finoman, de szépen elirányított minden rendelő, hogy gyerekeket nem szívesen vállalnak…” – írta Szögeczki Ági, aki tanácstalanul állt a helyzet előtt.
Szögeczki Ági ezt követően még egy rendelőt megkeresett, ahol azt mondták: hétfőn tudják majd fogadni a kisfiát. Azonban miután letetették a telefont, váratlan dolog történt velük.

“Visszahívott a kedves női hang és azt mondta egy órán belül bent lesznek, és megnézik a Kisfiam fájó fogát.. Nem hittem el amit hallottam!! 

Először azt sem tudtam mit mondjak,zavarba jöttem, de a a Kisfiam volt a legfontosabb, így azonnal autóba ültünk és indultunk” – írta VV Ágica, aki hozzátette: kisfiának problémáját szinte játszva kezelték a rendelőben. 
És igen, fontosnak tartom ezeket a rendkívüli, nem mindennapos dolgokat is megosztani, amik az önzetlenségről szólnak… Mert ma szabadnapot, időt nem nézve, ketten is bejöttek a rendelőbe, hogy egy beteg kis fogat rendbe rakjanak…” – tette hozzá az egykori valóságshow-hős.