Csapatunk

Dr. Pajor Gerjén
Fogorvosunk arcképe

Fogorvos

2016-ban végzett Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Orvoscsapatunk lelkes tajga. Konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan és a parodontológiai előkészítő kezelésekben van gyakorlata. Továbbiakban a parodontológiai szakiránnyal szeretne foglalkozni. A páciensekkel szemben empatikus, türelmes, valamint a szakmai tudományok iránt érdeklődik. Szabadidejében hosszútávú triathlon versenyekre készül, az ebből szerzett kitartás munkájára is jellemző.

Dr. Kaján János
Zsolt
Fogorvosunk arcképe

Fogorvos

2016-ban végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogorvostudományi karán. A diploma megszerzése óta a szakmában tevékenykedem, rövid ideig Székelyudvarhelyen, majd 2017. januárban költöztem Budapestre. A BP-Esztétikai Fogászat alkalmazottjaként dolgozom azóta, emellett 2017. szeptemberében a Semmelweis Egyetem Arc-Állcsont-Szájsebészet és Fogászati Klinikájára nyertem felvételt Dento-alveoláris szájsebész rezidensként. Itt lehetőségem van gyarapítani a szakmai tudásom legfőképpen a szájsebészet terén, de a fogászat más ágazataiban is.

Számomra nagyon fontos, hogy a pácienseim a lehető legminőségibb munkát kapják a legfájdalommentesebb kezelés révén. Ezen elvemet úgy az egyszerűbb fogászati beavatkozásoknál, mint a kisebb sebészi kezeléseknél próbálom szem előtt tartani, megvalósítani. Igyekszem, hogy pácienseim mindig elégedetten, kellemes tapasztalatokkal távozzanak tőlünk és a későbbiekben szívesen válasszák újra a mi rendelőnket, szolgáltatásainkat.

A rezidens képzés mellett különböző továbbképző kurzusokra, konferenciákra járok, ahol a legújabb technikák és módszerek elsajátításával igyekszem mindig a legkorszerűbb, naprakészebb ellátást biztosítani pácienseim számára.

Szász Nóra
Fogorvosunk arcképe

Dentálhigiénikus

Elsőként fogtechnikusként kerültem kapcsolatba a fagászattal. Még mint fogtechnikus tanuló kezdtem el a fogászati asszisztens iskolát. Annak elvégzése után a dentálhigiénikusi képzésbe is belekezdtem. Közben végeztem a fogtechnikán, és szerencsém volt hogy mindkét oldalról láthattam a fogászat és a páciensek problémáit illetve a problémákra adott válaszokat.

Szakmai gyakorlatokon, a fogtechnikai laborban és most, mint gyakorló fogászati asszisztens illetve dentálhigiénikus látom, milyen irányba szeretném fejleszteni tudásom, illetve hogyan szeretném szervezni a rendelőben folyó munkát.

A napi rutin során segítem a fogorvost a nyugodt, hatékony munkavégzésében, jelentős figyelmet fordítva az állandó infekció kontrollra. Mindenépp betartjuk a fertőtlenítés és sterilizálás szabályait. Napi munkám során figyelek az anyagok, eszközök állapotára illetve fogyására, igyekszem a lehető legjobb, leghatékonyabb munkavégzést lehetővé tevő anyagokat, eszközöket beszerezni.

Fontosnak tartom a preventív szemléletet. Szeretnék egy olyan gyakorlatot kialakítani, amely egyértelműen a paciensek érdekét képviseli, együtt a hatékony munkavégzéssel. Mint dentálhigiénikus a depurálások, fogékszerek felhelyezése során már figyelek a paciensek fogainak állapotára, az észlelt problémákat feljegyzem, és a fogorvosnak és a betegnek egyaránt jelzem, itt mi a teendő.

Fontosnak tartom még a szájhigiénés oktatást is. Már tanuló koromban is tartottam előadást alsó tagozatos iskolásoknak a helyes szájápolásról. Ezt a gyakorlatot szeretném folytatni, szívesen megyek előadást tartani bárhova, ahová hívnak.

Torkos Borbála
Fogorvosunk arcképe

Asszisztens

Torkos Borbála vagyok, 2017-ben végeztem a Focus Oktatási Korlátolt Felelősségű Társaságnál a fogászati aszisztensi képzést. Már az aszisztensi képzésem alatt bepillantást nyertem a fogászat világába, Dr. Mandula Stefánia Kata mellett. Végzésem óta a Doktornő férje, Dr. Pajor Gerjén mellett dolgozom. Tapasztalatot  szereztem, mind a sebészeti, mind a konzerváló fogászatban.

A páciensekkel szemben empatikus és segítőkész vagyok. Próbálom folyamatosan képezni magam, hogy a legmagasabb szinten tudjak résztvenni a páciensek korszerű, higiénikus és fájdalommentes ellátásában.